Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina continua complint amb la paraula donada i desbloqueja quasi 2 milions d'euros destinats a subvencions de clubs i esdeveniments esportius

Marta Barrachina continua complint amb la paraula donada i desbloqueja quasi 2 milions d'euros destinats a subvencions de clubs i esdeveniments esportius
23 de setembre de 2023

La presidenta de la Diputació ha activat ajudes a entitats socials després de mesos de bloqueig amb l'anterior Govern, ha resolt la paràlisi perquè associacions de jubilats reben subvencions i ara soluciona els obstacles per a clubs i esdeveniments esportius. Tot en menys de tres mesos de Govern al capdavant de la institució provincial. “Hem aconseguit el compromís de poder reactivar les ajudes que esperen des de fa mesos entitats i associacions perquè el teixit social i esportiu puguen seguir amb activitats i programes en benefici dels castellonencs”, explica Marta Barrachina.

 

 


 

Castelló, 23 de setembre de 2023

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, continua complint amb la paraula donada i desbloqueja quasi 2 milions d'euros destinats a subvencions de clubs i esdeveniments esportius.

 

La presidenta de la Diputació ha activat ajudes a entitats socials després de mesos de bloqueig amb l'anterior Govern, ha resolt la paràlisi perquè associacions de jubilats reben subvencions i ara soluciona els obstacles per a clubs i esdeveniments esportius. I tot en menys de tres mesos de Govern al capdavant de la institució provincial.

 

“Hem aconseguit el compromís de poder reactivar les ajudes que esperen des de fa mesos entitats i associacions perquè el teixit social i esportiu puguen seguir amb activitats i programes en benefici dels castellonencs”, explica Marta Barrachina.

 

En aquest cas, la Diputació Provincial de Castelló ha aconseguit reactivar 1.950.000 euros d'ajudes esportives destinades a subvencionar l'activitat anual dels clubs amb competicions de nivell nacional o internacional, per a l'activitat anual dels clubs amb competicions d'esports adaptat i per a l'organització d'esdeveniments esportius a la província de Castelló.

 

Com ha explicat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, “la convocatòria d'aquestes subvencions s'havia retardat perquè tal com estaven formulades les bases no facilitaven l'accés a les ajudes a les entitats sense ànim de lucre”. Ara, el treball realitzat per l'equip de Govern que lidera la presidenta Marta Barrachina perquè la Diputació siga àgil i útil per als castellonencs ha permés activar unes subvencions que són crucials per als clubs i l'organització d'esdeveniments esportius.

 

“Des del govern provincial hem conjuminat esforços i al costat dels tècnics de l'àrea hem aconseguit el compromís de poder reactivar les ajudes i aconseguir que puguen accedir a elles tots els interessats amb la finalitat de dur a terme la promoció de l'esport, tant en l'organització d'esdeveniments esportius, com en la participació en competicions oficials”, ha indicat Marta Barrachina.

 

La primera presidenta de la Diputació ha afegit que “no era de rebut que, entrats en l'últim quadrimestre de l'any, seguira sense eixir aquesta convocatòria d'ajudes, i res més iniciar la legislatura ha sigut una de les prioritats marcades des de l'àrea d'Esports i hem estat en contacte amb els clubs i entitats esportives per a traslladar-los el nostre compromís per impulsar aquestes ajudes que pel seu import són molt importants per a l'impuls de l'esport de la nostra província”.

 

Així doncs, les bases per a la presentació de sol·licituds es poden consultar en l'apartat d'Esports de la web de la Diputació de Castelló (https://deportes.dipcas.es/es/subvenciones.html) i el termini de presentació està obert fins al pròxim 29 de setembre.

D'aquesta manera, les ajudes estan enfocades entorn de tres línies d'actuació. En primer lloc, es destinarà 1.000.000 euros a clubs esportius de la província de Castelló amb competicions d'àmbit nacional o internacional per a la realització d'activitats esportives. Unes ajudes que beneficiaran a més de 30 clubs.

 

D'altra banda, es contempla la concessió d'ajudes, per un import de 50.000 euros, a al voltant de deu clubs d'esport adaptat de Castelló amb competicions d'àmbit autonòmic, nacional o internacional.

 

I, finalment, aquestes ajudes també van dirigides a entitats privades per a l'organització d'esdeveniments esportius a la província “i continuar impulsant a la província de Castelló com a escenari esportiu”, ha incidit la presidenta de la Diputació. L'import econòmic que es destinarà a les entitats privades és de 900.000 euros, quantitat que permetrà la subvenció d'al voltant de 200 esdeveniments esportius.

 

“Els nostres esportistes són un exemple de superació, esforç i constància. Persones que lluiten dia a dia per a aconseguir les seues metes i portar el nom de la nostra província per altres comunitats, països i altres continents”, ha assenyalat la presidenta Marta Barrachina, qui ha finalitzat dient que “estar al seu costat i ajudar-los a millorar les seues marques i aconseguir els seus objectius és una de les prioritats marcades en el nostre full de ruta per a impulsar l'esport, els nostres esportistes i el nostre territori com a escenari esportiu”.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador