Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Tania Baños destaca l'esforç de l'organització del Oceanman Costa Azahar per crear un espai segur per a l'esport

Tania Baños destaca l'esforç de l'organització del Oceanman Costa Azahar per crear un espai segur per a l'esport
14 de Maig de 2021

La diputada d'Esports ha presentat aquest matí la competició aquàtica que es desenvoluparà en aigües de Benicàssim i Orpesa els dies 15 i 16 de maig

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presidit aquest matí la presentació de la competició Oceanman Costa Azahar que organitza el Club Esportiu Team Evasió Running i se celebrarà entre els dies 15 i 16 de maig per aigües castellonenques. Es tracta d'una de les competicions de travessia nadant per mar més conegudes del món, que en el seu pas per la província tindrà com a circuit les costes de Benicàssim i Orpesa. A l'acte han assistit l'alcaldessa d'Orpesa, María Jiménez, l'organitzador de l'esdeveniment, Roberto Marqués i el project manager de Oceanman mundial, Fermín Egido.

Baños ha destacat que entre els participants es troben alguns dels especialistes en travessia per aigües obertes més reconeguts a nivell mundial i ha agraït “l'esforç de l'organització per crear un espai segur per a l'esport”, afegint que “la vacuna és l'única esperança per a millorar en la situació sanitària actual”.

La primera edició d'aquest esdeveniment estava prevista per a 2020 però per circumstàncies sanitàries de la COVID-19 es va suspendre. En el mateix any, la Diputació de Castelló li va atorgar una subvenció de 14.750 euros al Club Esportiu Team Evasió Running per a compensar la cancel·lació de l'esdeveniment i les seues despeses.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador