Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Tania Baños presenta la 14a edició del Trofeu Diputació de Castelló Escala i Corda on participen els millors pilotaris

Tania Baños presenta la 14a edició del Trofeu Diputació de Castelló Escala i Corda on participen els millors pilotaris
La diputada d'Esports, Tania Baños, en la presentació de la 14a edició del Trofeu Diputació de Castelló Escala i Corda.
26 de Juliol de 2022

El torneu serà els dies 2, 5, 6, 16, 21, 22 i 27 d'agost als municipis de Massamagrell, Vila-real, Onda, Xilxes, Almassora i Borriol

La Diputació de Castelló ha presentat aquest matí en el saló de plens del palau provincial la catorzena edició del Trofeu Diputació de Castelló d'Escala i Corda, organitzat per la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana (Funpival), amb qui l'entitat provincial manté un conveni de 18.000 euros que ha sigut aprovat hui mateix. La diputada d'Esports, Tania Baños, ha encapçalat aquest acte acompanyada pel delegat de la Funpival a Castelló, Manolo Martín; i els jugadors Diego d’Onda; Guillermo i José Salvador.

Baños ha anunciat que els municipis de Massamagrell, Vila-real, Onda, Xilxes, Almassora i Borriol acolliran ‘’els partits del torneig més important de pilota valenciana que cada any tenim la sort de poder realitzar en els millors trinquets del nostre territori’’, i ha ressaltat ‘’l'enorme voluntat que tenim des de la Diputació de treballar braç a braç per a ajudar i promocionar un esport tan tradicional com la pilota valenciana al llarg de les nostres comarques’’. A este respecte, Baños ha assenyalat el finançament del nou trinquet municipal d'Almassora, 32 anys després del tancament del primer’’.

D'aquesta manera, els partits de quarts de final se celebraran els dies 2, 5, 6 i 16 d'agost, en els trinquets de Massamagrell, Vila-real, Onda i Xilxes, respectivament. Per part seua, el 21 i 22 d'agost seran els trinquets d'Almassora i Borriol els que acullen les semifinals d'aquesta catorzena edició. Finalment, la gran final es disputarà el dissabte 27 d'agost en el trinquet de Vila-real. Tots els partits començaran a les 18.30 hores.

Baños també ha volgut remarcar que, paral·lelament a aquesta competició, es disputarà el Trofeu Juvenil, amb semifinals i la final en els mateixos municipis però amb començament a les 17.00 hores, cosa que en paraules de la diputada ‘’serveix com una magnífica eina per a promocionar des de les edats més primerenques un esport molt arrelat a la nostra terra’’.

Calendari XIV Trofeu Diputació de Castelló Escala i Corda

Quarts de final

• Dimarts, 2 d'agost: trinquet Massamagrell: Soro III i Santi VS De la Vega i Hilari

• Divendres, 5 d'agost: trinquet de Vila-real: Marc i Álvaro Gimeno VS Francés i Félix

• Dissabte, 6 d'agost: trinquet d'Onda: Salva Palau i Jesús VS Diego d’Onda i Nacho

• Dimarts, 16 d'agost: trinquet de Xilxes: José Salvador i Guillermo VS Giner i Bueno

Semifinals

• Diumenge, 21 d'agost: trinquet d'Almassora: guanyador Massamagrell VS guanyador de Xilxes

• Dilluns, 22 d'agost: trinquet de Borriol: guanyador de Vila-real VS guanyador d'Onda

Gran final

• Dissabte, 27 d'agost: trinquet de Vila-real: guanyador Almassora VS guanyador Borriol

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador