Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Tania Baños presenta la ‘IV Pujada a Zucaina’ d'automobilisme

Tania Baños presenta la ‘IV Pujada a Zucaina’ d'automobilisme
La diputada provincial d'Esports, Tania Baños presenta la ‘IV Pujada a Zucaina’ d'automobilisme.
7 de setembre de 2022

Es tracta d'una prova puntuable per als Campionats de la Comunitat Valenciana de Muntanya, Monoplaces, Turismes i GT, i Escuderies

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presidit la presentació de la ‘IV Pujada a Zucaina, Memorial Felipe Balaguer’, prova que organitza el Rally Club Costa de Azahar i que es disputarà el dissabte 10 de setembre des de les 12.00 hores per la CV-190. En l'acte també ha participat el president del Rally Club, Emilio Marmaneu.

Es tracta d'una prova puntuable per als Campionats de la Comunitat Valenciana de Muntanya, Monoplaces, Turismes i GT, i Escuderies.

Consta d'una mànega d'entrenaments oficials i de dos en carrera.

El tram a recórrer va del punt quilomètric 38,5 de la CV-190 (545 metres d'altitud) al punt quilomètric 42,7 (768 metres d'altitud).

La diputada Baños ha destacat la importància d'aquesta prova des d'una doble vessant: l'esportiva, i la social, “perquè quan parlem de Castellón Escenario Deportivo, anem molt més allà, estem parlant de generar activitat en les nostres poblacions d'interior, parlem de posar en valor el nostre meravellós patrimoni natural, sempre amb la mirada posada en l'objectiu de fer coses per a omplir de vida els nostres pobles i lluitar contra la despoblació”.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador