Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Tania Baños presenta la V edició del Challenge BTT Marató Diputació de Castelló

Tania Baños presenta la V edició del Challenge BTT Marató Diputació de Castelló
15 de Juny de 2021

La competició comptarà amb cinc proves per Ares, Benassal, Catí, Culla, Borriol, les Useres, Onda i la Vall d'Alba

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha presentat aquest matí en Cano Kia Castelló la cinquena edició del Challenge BTT Marató Diputació de Castelló que recorrerà els municipis d'Ares, Benassal, Catí, Culla, Borriol, les Useres, Onda i la Vall d'Alba. Tal com ha explicat Baños, es tracta d'una competició de ciclisme de muntanya que comptarà amb cinc proves pels diferents municipis en els que els 450 participants inscrits podran participar en la distància curta de 35km o en la distància completa de 70 km.

Baños ha destacat “la importància de fomentar projectes que posen en valor l'interior de Castelló i que ajuden en la lluita contra la despoblació” i també ha agraït “l'esforç de l'organització per a crear un espai segur en el qual poder practicar esport sense por”.

A l'acte han assistit l'alcalde de les Useres, Jaime Martínez; el regidor d'Esports de la Vall d'Alba, Andrés Gual; la regidora de Joventut, Festes i Comunicació de Benassal, Marta Pitarch; el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible d’Onda, Paco Pastor; el patrocinador de Kia, Jorge Andreu; i els organitzadors l'esdeveniment.

V Challenge BTT Marató Diputació de Castelló

La primera prova es realitzarà el 20 de juny a la comarca de l'Alt Maestrat entre els pobles d'Ares, Benassal, Catí i Culla. Les següents etapes de la marató es realitzaran el 10 d'octubre a la Vall d'Alba, el 14 de novembre a les Useres, el 21 de novembre a Onda, i tancarà el circuit la carrera a Borriol el 5 de desembre.

La Diputació de Castelló continuarà impulsant les activitats esportives que donen a conéixer els pobles de Castelló amb les seues competicions i seguirà amb el compromís de revertir la situació de despoblació de l'interior la província.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador