Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Tania Baños transmet el suport de la Diputació a l’equip femení del Castelló en l’inici de la temporada futbolística

Tania Baños transmet el suport de la Diputació a l’equip femení del Castelló en l’inici de la temporada futbolística
16 de setembre de 2021

La diputada d’Esports assenyala la importància de trencar barreres i de fomentar la visibilitat del talent femení en l’esport

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha acompanyat l’equip femení de futbol del CD Castellón durant el transcurs d’un dels seus entrenaments diaris, amb el que ha volgut compartir el seu suport i el de tota la institució davant l’inici de la Lliga Repte Iberdrola, la segona divisió femenina de la RFEF.

La responsable provincial d’Esports, qui comparteix amb la plantilla la seua afició per la pilota, les ha desitjat el major dels èxits i les ha felicitat «per ser un referent per a moltíssimes xiquetes i dones que volen fer-se un lloc en el món de l’esport de competició». «Hem de trencar barreres i donar visibilitat al talent femení en l’esport».

En l’entrenament, la diputada ha constatat que la unió del Castelló amb el Joventut Almassora ha donat com a resultat «la creació d’un grup de gran projecció esportiva del que de segur escoltarem parlar molt en els pròxims anys». Baños s’ha mostrat fascinada pel talent futbolístic de la plantilla, que combina jugadores nascudes a la província amb provinents d’altres parts de l’Estat.

Aprofitant la visita, Tania Baños s’ha entrevistat amb la direcció de la Fundació Albinegra, ens que gestiona l’equip, a qui ha agraït que any rere any impulse la igualtat a través de l’esport. Amb ells ha coincidit en la importància de «consolidar la cantera i els equips d’elit perquè formen i catapulten noves referents esportius en el món del futbol». Cal assenyalar que la Diputació de Castelló col·labora amb la Fundació amb una subvenció de prop de 15 mil euros.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador