Logo de la Diputació de Castelló Logo de Esports

Actualitat

Tau Castelló i Valencia Basket disputaran el divendres 30 el VII Trofeu Diputació Copa Lexus

Tau Castelló i Valencia Basket disputaran el divendres 30 el VII Trofeu Diputació Copa Lexus
27 d'Agost de 2019

Serà en el Pabelló Ciutat de Castelló a partir de les 20.45 hores

Castelló, 27.08.2019. La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presentat la setena edició del Trofeu Diputació Copa Lexus de bàsquet que, divendres que ve dia 30, enfrontarà a partir de les 20.45 hores en el Pabelló Ciutat de Castelló al Tau Castelló i al Valencia Basket. Es tracta d'un esdeveniment esportiu de gran qualitat perquè com ha recalcat el president del Tau Castelló, Luis García, “el Valencia Basket és un dels equips que participa en l'Eurolliga”.

Baños, ha animat a la ciutadania al fet que acudisca a presenciar el partit i ha lloat la trajectòria del Tau Castelló, club que ha qualificat d'emblemàtic per a la província i sobre el que ha dit que “sobren els motius per a seguir recolzant-ho”. En aquest sentit ha recordat que la Diputació un contracte singular de col·laboració “per la singularitat d'aquest club esportiu”.

L'Ajuntament de Castelló també col·labora en aquest Trofeu Diputació Copa Lexus, raó per la qual ha assistit a la presentació el regidor d'Esports, Omar Braina, qui ha mostrat la intenció de l'equip de govern del consistori de continuar estrenyent llaços amb la Diputació per a promocionar l'esport. 

Sobre aquest tema, la diputada Tania Baños ha volgut tendir les mans a tots els ajuntaments de la província perquè segons ha dit, “no volem ser més que ningú, volem ser un instrument a l'hora de col·laborar amb els ajuntaments perquè la província de Castelló puga continuar donant bons esportistes i organitzant bons espectacles esportius, i continuar sent un referent en l'esport”.

En la presentació del Trofeu Diputació Copa Lexus també han estat presents el gerent de Lexus Castelló, Javier Arrando, i el capità del Tau Castelló, Joan Faner.