Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Tau Castelló i València Basket disputaran a Borriana el IX Trofeu Diputació Copa Lexus

Tau Castelló i València Basket disputaran a Borriana el IX Trofeu Diputació Copa Lexus
26 de Novembre de 2021

El partit se celebrarà dimarts que ve 30 de novembre a les 20.00 hores, en el pavelló municipal, amb entrada gratuïta

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presentat la novena edició del Trofeu Diputació Copa Lexus de Bàsquet, que enfrontarà dimarts que ve 30 de novembre a les 20.00 hores en el pavelló ‘La Bosca’ de Borriana al primer equip del TAU Castelló i al València Basket B. A la presentació realitzada hui a l'Espai Obert ECO Les Aules han acudit el president del TAU Castelló, Luis García i l'alcaldessa de Borriana, María Josep Safont.

Baños ha animat a la ciutadania a presenciar el partit, que serà d'entrada gratuïta, i ha agraït tant al president com a l'alcaldessa la seua disposició per a tirar avant aquest tradicional trofeu. La diputada ha qualificat al TAU Castelló com ‘’un autèntic emblema per a la província’’ i ha valorat positivament el fet de disputar el partit a Borriana, perquè volem acostar els projectes de la Diputació a tots els municipis’’.

El president del TAU Castelló, Luis García, ha definit el partit com ‘’un esdeveniment de gran qualitat, amb gran valor emocional, que torna enguany després que en 2020 no es poguera disputar a causa de la pandèmia’’. A més, ha agraït a l'alcaldessa i la diputada el treball que han realitzat per a tornar-lo a programar.

La trobada servirà de posada a punt per al TAU Castelló, ja que aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga per la disputa de les finestres FIBA.

Un any més, el trofeu comptarà amb la col·laboració del concessionari de vehicles Lexus Castelló.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador