Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina defén a Madrid la necessitat d'impulsar les àrees industrials per a fixar població a l'interior de la província

Marta Barrachina defén a Madrid la necessitat d'impulsar les àrees industrials per a fixar població a l'interior de la província
11 de Juny de 2024

La presidenta de la Diputació vicepresidix la Comissió de Comerç, Mercats i Indústria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies celebrada este matí a Madrid.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, defén a Madrid la necessitat d'impulsar les àrees industrials per a fixar població a l'interior de la província.

La dirigent provincial ha vicepresidit la Comissió de Comerç, Mercats i Indústria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que ha tingut lloc este matí a Madrid. Com ha expressat Marta Barrachina, “en este grup de treball abordem propostes, iniciatives, analitzem subvencions i treballem de manera conjunta amb els Ministeris amb l'objectiu de fer arribar als municipis noves inversions i oportunitats de negoci”.

Entre altres assumptes, en la Comissió celebrada este dimarts 11 de juny s'ha tractat l'impuls d'actuacions dirigides a la millora de la gestió, modernització i promoció de les àrees empresarials. “És necessari treballar coordinadament des de totes les administracions, estatal, autonòmica, provincial i local, per a dotar a les àrees industrials dels millors serveis”, ha indicat la presidenta de la Diputació, qui ha incidit a més en la importància que tenen les àrees industrials i empresarials “com a motors econòmics, de promoció d'ocupació i la seua contribució a fixar població en els municipis”.

Un altre dels assumptes tractats en la Comissió ha sigut el conveni entre l'Associació per a la Defensa de la Marca i la FEMP; un conveni l'objectiu general del qual és establir les bases per a la implementació d'iniciatives per al disseny, desenvolupament i execució d'accions d'interés comú en l'àmbit local en matèria de protecció de la defensa de la propietat industrial i intel·lectual i en matèria de sensibilització contra les activitats que vulneren els drets de la propietat industrial i intel·lectual.

La Comissió també ha analitzat la Plataforma Comerç Connectat, concebuda per a impulsar la transformació digital i la competitivitat del comerç minorista, així com el control de la venda ambulant d'aliments i el programa Next Generation EU dirigit a entitats locals per a les convocatòries d'ajuda al comerç.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador